DATO: 24.03.2012 / KLOKKESLETT: 00:20

1 kommentar(er)

Helluen :)

Nå sitter jeg hos Tuva,vi sitter og spis potetgull og drikk bruus vi skulle se film men vi fikk ikke til med den tv'en streika i dag :)
Men vi skal spille handball kamp i morgen kl 12 kom og see! Og etter kampen er det bursdag hos Mia klokka 1800 til 2200♥,jeg skal ta bilder.Jeg var også på klubben med Tuva,Johanne,Mathilde,Mikael og Togo,det var skøy Mathilde teipa fotan mine fast og jeg henta saks men ho ville ta av sjøl:p og klubb mann syns det va artig men han klikka jo helt mongo han bare: FAEN Æ E LEI AV DÅKKER NU !!!!! satan.vi stengte han ute fra disken og vi ''ranet'' han hahah Mathilde tok lakris boksen og skulle hoppe ut vinduet !! men det va mørkt ! 

Mathilde kjøpte seg en energidrikk på kiosken, etter at vi hadde funnet u at det var påtide å dra fra klubben! Mathilde: Den smakte ikike godt!! Hehe lyst på?. Tuva fikk smake litt og sa den ikke var så værst... Så fant vi ut at vi skulle gå ut en tur av kiosken istedet for og sitte ved boret, så kom broren til Mathilde forbi og sa at de skulle beynne å dra hjemover. Tuva fikk resten av energidrikken og gikk helt bananas!! Hu sovna nesten på snøen og fikk faktisk lyst på en liten svæmmetur i havet;) Heldigvis kom hun til fornuft og sa: Ouch!! enk hvor kaldt det er!!! så dro vi hjem til Tuva(der jeg skal oernatte<3) og er der vi begynnte i starten av inlegget...


Et bildet jeg har tatt :) (ikke ta det uten låv)Fint :) (ikke ta det uten låv)

 
DATO: 18.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:30

2 kommentar(er)

Hei:)

I dag har Andrea burrsdag og blir 12 år.Jeg er så utrulii glad i deg Andrea! ♥ u are best!
Ho e utruliig snill og pen,grei og best ♥ Jeg husker da vi to var jævelbarn på skolen hahah det var fun,vi har mange gode minner sammen og jeg vil ikke glemme noen av de♥ Jeg vil huske deg og jeg vil ikke glemme meg det låver jeg.Jeg stoler på deg og du kan stole på meg! Jeg vil stå ved din side helt til døden.


I love you♥


Peneste :**

 ¨
Utruliiig snill!


Håvard og Andrea :) har ikke tatt bildet fra Andrea :) 

GLAD I DEG  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Andrea sin blogg:) <--link til bloggen
 


 
DATO: 17.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:34

2 kommentar(er)

Hei :)

Jeg har ikke blogget på leeenge,men jeg skal sjerpe meg med bloggingen.Men jeg sitter i på vogna og koser meg hær i fjorn med familien og venner! Vi har vært på fjellet i dag og det vaar kooos jeg tok bilder men ikke så mye,kjørte litt scooter.Skal sitter barnevakt for lillesøter :) Skal få ny header snart,i dag har Heidi feiret bursdagen sin jeg kunne ikke :( Men hun har koset deg med venner og familie :) 
Vi skal på fjellet i morgen :D


Bror på en ski! :D


Tom-Kristoffer! rått


Bror


  
DATO: 10.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:26

4 kommentar(er)

Hallo lesera :)

Jeg skal blogge om Martin den kule,han er veldig snill og kjekk :) Han han blå jakke og nice sko jeg digger dem.søtingenMartin har et fint rom og e en god vænn :p 

 
DATO: 03.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:39

0 kommentar(er)

Hei

Nå sitter jeg og venter på at Mathilde skal bli ferdig i dusjen,jeg sover jo oss henne i hele helegen :) koooos.Vi spilte 2 kamper som sakt vi tapte begge den første 20-3 de som scoorte va Mathilde og Joahnne den andre kampen tapte vi 16-6 mot de samme de som scoorte var Mathilde og Johanne nesten alle topp scooreran var borte vi hadde bare en innbytter alle va slitene og etter det dro vi på rema 1000 og kjøpe goteri,vi skal spise middag etterpå jeg husker ikke hva det heta. Men jeg har ikke noe annet og skrive om :)


Johanne og Anneli :) Gla i dåkker

Mathilde sin blogg.gå innom! <--link på M'en
DATO: 03.03.2012 / KLOKKESLETT: 00:43

1 kommentar(er)

Heihei

Nå sitter Jeg og Mathilde og skype me Johanne,men i morgen har vi kamper klokka 1230 og 1430 skal spille begge fordi vi er litt lite spillera trur jeg.Når jeg og Mathilde står opp blir det Pannekaker til frokost ♥ Han har nu kjøpt egg,vi skal stå opp kl 0900 vi prøve på det vi skal vekke han 0930 ...hihi vi skal legge oss snart eller begynne og stelle oss,skulle enklig ha pizza til kvels men siden det er seint!

loveu 

DATO: 02.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:58

0 kommentar(er)

Heeei

Nu e det lenge sia jeg har blogget,og jeg er på besøk hos Sondre lammi Mathilde og Øyvind :) Vi har laget brownies den er i ovnen nu. Mathilde sitter og spiller FIFA hun eier i det.

Øyvind reagerte på at vi har laget det er Sondre og Øyvind som har laget! Jeg har ikke så mye og blogge om og jeg har ingen bilder på den pc men kan sikkert ta noen biler :D


Meg og Mathilde Øyvind og Sondre vil ikke ta bilder :// 
DATO: 02.03.2012 / KLOKKESLETT: 16:41

2 kommentar(er)


En til deg når du hadde brunt hår!


Mørkebrunt!

 

Design av

hits