DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:09

0 kommentar(er)

Hei:)

Jeg kommer til og ta en pause i helga fordi vi skal til alta så det blir ingen bloggen kansje et innlegg i morn,men i dag har vi vært på revy den va veldig bra! Og jeg har vært på trening i dag fotball og handball vi skulle ha styrke trening.Jeg er så lei av at folk blir så sur bare før en liten ting åååhh det e så iriiteranes!

http://rmoen.blogg.no sjekk den :)
DATO: 22.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:03

1 kommentar(er)

Hei! 

Jeg har helg planer,vi skal til alta og spille kamper og jeg skal sove oss Johanne fra fredag til lørdag vi drar å lørdagen kl 7 om morgen veeeldig tiiilig.Men jeg har et mål nei to mål *skal slutte å banne.  *skal bli flink på skolen.
Dere får bare ønske meg lykke til med det jeg skal klare det fordi det er bare tøøøv! rett og slett,jeg blogger ikke så mye men skal bli flinkere! Det blir flere bilder,dagen antrekk,videoer,spørsmålsrunder,masse annet :)

I dag på skolen lagde vi viking båter det er ganske kjedelig,jeg ble ferdig men glemte den på skolen men skal vise den i mogen og vi hadde klassenstime dær vi tok opp noen saker også hadde vi arbeisøkt da jobber vi med norsk,matte og ord for alt. Jeg er snart ferdig med innleveringa vi har på noen sider vi skal skrive dikt om humanistisk begravelse,faktatekst på en side,intervju og hva vi trudde jesus og muhammed ville pratet om vis de møttes!


J14 :)


Anneli sliten !


Emie søøtha :)


fock dere ! neida :) 
DATO: 19.02.2012 / KLOKKESLETT: 13:12

1 kommentar(er)

Heia ?

I går hadde vi kamper i idrettsalen vi hadde en kl halv 2 men da sto jeg over da vant vi me 5-3 eller 2 og en kl 4 da var jeg med jeg sto strek og ving vi tampe 13-2 det var Anita og Johanne som skorte mål vi spillte mot bossekopp trur jeg.Men bildene kommer senere idag fordi jeg har ikke lagt dem inn og kamerat er fri for strøm derfor må jeg vente til senere,jeg skal ut og være lammi Julie vi skal jogge litt:)

Iiris og Julie..Glad i dåkker

 
DATO: 18.02.2012 / KLOKKESLETT: 23:47

4 kommentar(er)

Heia

Jeg skal ha en spørsmålsrunde.Og du sende inn spørsmål ! Så da kan jeg svare fortes mulig :)


Gla i dæ 
  bror du e bare bæst...


Glemt og si at jeg har fått nytt armeband :)


Fikk det fra mamma og hun kjøpte det i tyrkia,fikk det i valentins gave oss mamma    

Har du noen spørsmål?
DATO: 14.02.2012 / KLOKKESLETT: 17:13

1 kommentar(er)

Hei :)

I dag er det valentins dag og jeg har kjøpt valentins gave til Martin skal gi den etterpå.Jeg har ikke blogget fordi jeg ikke får sitte på pc før jeg oppfører meg på skolen .... men nå sitter jeg hos Mia Kristin og blogger vi skal på trening etterpå :) fotball og handball.

Håpe han like det :) PS:bildet er tatt fra Andrea :)


 
DATO: 12.02.2012 / KLOKKESLETT: 03:00

0 kommentar(er)

Hei

Jeg har ikke blogget så mye,men jeg har vært lammi Andrea og Mina i dag.Vi har vært i byen og kjøpt valentins gave til kjærestan våres men Mina har ikke kjæreste!Men nå har jeg og Mina laget boller og kake vi blei kjæmpe fordøyd.


Boller   


Men de blei svidd under :p


Kaaake      


Fornøøyd  

Mina skal sove oss meg i natt og i morn er det morsdag,jeg har ikke kjøpt morsgave shiit..men finner nokk på noe lurt ♥ I morn skal jeg bare være hjemme og chille litt
Jeg skal lage sminke video kansje i morn,og kansje rom video på mandagen sia rommet mitt er vedig rotat må jo rydde etter Mina hun roter veeeldig myee !!! neida
♥vi sitter hær og ser på død snø og chiller brus og goteri skal lage dip :)

Kos dere 
DATO: 06.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:56

0 kommentar(er)

Heihei

Nå skal jeg og Mia Kristin legge oss sia vi skal opp kl 6 imorn det går kino kl 06:55 og vi skal jo ordne oss vi må legge oss tilril :) Men Mina gikk i ste hjem vi har hat latterkick og tatt noen bilder med kamerat til Mia Kristin..

Heh gla i dåkker <33

bææste

finaa

Mæ å Mina

stripa håret !! (neida)

Men nu er det natti natti ! 
DATO: 03.02.2012 / KLOKKESLETT: 11:22

0 kommentar(er)

Hei
Vi skal til alta i helga me handball vi skal spille kamper to kamper i dag,jeg gleder meg sykt men det blir ikke blogging i helga har ikke nett der.Sola er kommet jippi og jeg kunne ikke lage rom videoen i går fordi jeg imåtte pakke jeg fant jo ingenting måtte leite som en galing!!
DATO: 01.02.2012 / KLOKKESLETT: 17:31

2 kommentar(er)

Heia :)

Nå sitter jeg nok en gang oss Mia Kristin,i dag på skolen va jeg lammi Mia,Mia Kristin,Arifa,Heidi og Emilie.I dag har det vært mye drama,det var mange som sto i mot folk og frækk i munn ! Men jeg kan ikke si så mye:)

Men jeg er veldig dårli og legge ut bilder men jeg skal sjerpe MEG jeg LOVER,jeg har vært så opptatt med rommet mitt men det kommer en rom video i morn.Jeg skal være lammi Mia hun skal være med meg hjem vis hun får lov og vis du Mia leser dette må du huske football og handball tingan dine :) 

Liv-Annie <3 savne deg. sykt glæde meg til du kommer 18 februar!!

LOVEU

Du betyr uendeli myee for meg !

Savner deg.<33 Søster fordeom du e noen cm fra meg !

Design av

hits